Haven inden frosten tog over

Haven inden frosten tog over

Jeg er spændt på, hvordan havens afgrøder har klaret de seneste døgn med frost. Der er stadig mange afgrøder derude, som ikke tåler frost: bladselleri, knoldfennikel, salat, dild, blomkål, efterårsporrer, peberfrugter. Jeg har dækket dem, så godt det er muligt med presseninger eller to lag fiberdug.

Her er nogle billeder fra dagen før frosten tog over:

Jeg plukkede de største af peberfrugterne af planterne, men har dækket med vinterfiberdug, Måske planterne overlever.
Jeg plukkede de største af peberfrugterne af planterne, men har dækket med vinterfiberdug, Måske planterne overlever.
Peberfrugter i efterårsfarver.
Peberfrugter i efterårsfarver.
Jeg har en del knoldfennikel, som netop nu vokser fint. Dem håber jeg virkelig har overlevet.
Jeg har en del knoldfennikel, som netop nu vokser fint. Dem håber jeg virkelig har overlevet.
Jeg håber også, at salaten har klaret det. Især glæder jeg mig til at smage de små icebergsalathoveder, men de skal lige være lidt større.
Jeg håber også, at salaten har klaret det. Især glæder jeg mig til at smage de små icebergsalathoveder, men de skal lige være lidt større.
'Store romanescokål, som er ved at begynde at danne hoveder. Jeg tror de overlever under en pressening.
‘Store romanescokål, som er ved at begynde at danne hoveder. Jeg tror de overlever under en pressening.
Jeg har mange fine efterårsporrer tilbage - de er dækket med presenning. Blomkålsbedet til højre er dækket med en tyk, blå presenning.
Jeg har mange fine efterårsporrer tilbage – de står nu dækket med presenning. Blomkålsbedet til højre er dækket med en tyk, blå presenning.
Heldigvis er der også afgrøder, som kan klare kulden. Havrerod er en af dem - den står så smuk lige nu.
Heldigvis er der også afgrøder, som kan klare kulden. Havrerod er en af dem – den står så smuk lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge siden, accepterer du brug af cookies.  Læs mere