Et godt blomsterbillede

Et godt blomsterbillede

For et par dage siden fik jeg en opfordring til at deltage i FlowerAwards 2016 med et blomsterbillede fra min have. Det kan jeg selvfølgelig ikke lade være med at deltage i. Problemet er lidt, at jeg kun kan deltage med ét billede.

Jeg har masser af smukke blomsterbilleder, men jeg blev enig med mig selv om, at det selvfølgelig skal være et køkkenhavebillede – der også har en historie.

Jeg har indsendt det her billede

Blomster i min efterårs køkkenhave.
Blomster i min efterårs køkkenhave.

Det ligner bare et bed med blomster i køkkenhaven. Men det er mit selleribed. Jeg dyrker hvert år et stort bed med knoldselleri, og det ser altid ret kedeligt ud. Det ville jeg ændre på i år, så jeg plantede nogle Verbena bonariensis ud mellem sellerierne, og det er gået rigtig godt. Bedet har været rigtig smukt og her i efteråret er det blevet endnu flottere af selvsåede morgenfruer og rød amarant. Jeg har endda høstet frø til at spise af rød amarant.

Så vidt jeg kan vurdere, så vokser sellerierne, som de plejer. Det er dog lidt svært at vurdere, da der har været mangel på regn hele sommeren, så jeg vil vente med at vurdere det endeligt til november, når jeg tager dem op og lægger dem i kule.

FlowerAwards 2016

flowerawards-badge_200

Du kan se de deltagende billeder i FlowerAwards 2016 – og du kan deltage i afstemningen om det bedste billede. Måske har du også selv lyst til at deltage.

FlowerAwards 2016 arrangeres i samarbejde med Bloomit.dk.

Konkurrencen kører i en måned (til og med d. 11/11), og det er muligt for enhver at stemme én gang dagligt på hvert billede.

4 thoughts on “Et godt blomsterbillede

 1. Der kan man bare se … Jeg vidste slet ikke der fandtes sådan en konkurrence. Dit billede er smukt, og jeg er ret vild med at du har valgt at vise en blomstrende køkkenhave 🙂 Held og lykke med det!
  Hilsner fra Nana

  1. Konkurrencen er startet i dag. Jeg håber at I andre også vil lægge smukke blomstermotiver ind. Og gerne fra økologiske og naturvenlige haver, så vi sætter et aftryk på konkurrencen på den led. Det handler mere om at være med end at vinde. Præmierne udbetales som mulighed for at sende blomster – og det gør jeg næsten aldrig.

 2. Hej Karna!
  Dit billede var så spændende at jeg opdagede din blog-som også virker rigtig spændende, den har jeg lyst til at følge med i:-)
  Super billede!
  Med hilsner Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge siden, accepterer du brug af cookies.  Læs mere