Forår i haven – inden sne og frost

Det ser ud til, at vi skal have nogle dage med sne og frost endnu engang, og det er rigtig ærgerligt, for nu er foråret lige kommet så godt i gang. De sidste par dage med sol har for alvor givet lyst til at gå i haven. Her er et par billeder af forårshaven.

Der skyder nye blade frem i potten med bladbede, som står inde i drivhuset. For et par dage siden fjernede jeg en lille grøn larve.

Der skyder nye blade frem i potten med bladbede, som står inde i drivtunnelen. For et par dage siden fjernede jeg en lille grøn larve.

Hvidløgene skal nu have anden gang frostvejr. Sidste gang dækkede jeg nogle af dem med tang.

Hvidløgene skal nu have anden gang frostvejr. Sidste gang dækkede jeg nogle af dem med tang. Men jeg tror egentlig de er ligeglade.

Påskeklokkerne står med masser af store knopper. Heldigvis kan de klare vintervejr.

Påskeklokkerne står med masser af store knopper. Heldigvis kan de klare vintervejr.

Jordbærplanten ser også ud til bare at vente på forår.

Jordbærplanten ser også ud til bare at vente på forårsvarmen.

Jeg bliver så glad af at se på de gule erantis i solen.

Jeg bliver så glad af at se på de gule erantis i solen.

I dag kom solen så langt om i vest, at der kom sol til persillerækken, som i morgen igen skal dækkes mod frost.

I dag kom solen så langt om i vest, at der kom sol til persillerækken, som i morgen igen skal dækkes mod frost med et par lag fiberdug.

Den hvide julerose står så flot lige nu - nabo til en timianplante.

Den hvide julerose står så flot lige nu – nabo til en timianplante.

Lignende indlæg om min have

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 kommentarer

 • SVAR

  Jeg tror ikke det bliver så slemt. Har lige læst, at sneen godt nok kan give problemer i aften- og nattetimerne, men at vi fredag får 2-5C og så smelter sneen jo hurtigt.
  Håber ikke DMI tager fejl denne gang. Jeg gider ikke mere vinter.

  • SVAR

   Jeg synes også DMI reduceres truslen lidt, især ser det, som du skriver, ud til at der ikke bliver så mange frostgrader, som de først meldte ud. Og jorden er jo ret varm i forhold til at det er februar.

 • SVAR

  Hej Karna
  jeg kan se, at du har dækket dine hvidløg med tang. Hvornår gør du det og hvilken slags ? Jeg følger et par engelske have-guruer på tv og de taler jævnligt om tanggødning. Men når jeg leder efter det – enten som færdigt produkt eller til selvfremstilling, render jeg ind i næsten ingenting. Kunne du ikke skrive lidt om det, en dag hvor det regner eller er for koldt til udendørs sysler ? 😉 Tak.