Jeg er blevet nomineret til Årets Grønne Profil

Jeg er blevet nomineret til Årets Grønne Profil

Det var lidt en overraskelse, at så mange havde foreslået mig til Årets Grønne Profil ved Cph Garden 2019. Tak til alle jer, som stemte på mig, så jeg blev nomineret til en Cph Garden Award 2019 i kategorien Årets Grønne Profil.

Det kunne være sjovt at blive valgt som Årets Grønne Profil – hvis du vil stemme på mig, har du muligheden her:

https://da.surveymonkey.com/r/CphGardenAward2019

 

 

Hvis du er på Facebook kan du se mere om det på Haveselskabets Facebookside

https://www.facebook.com/Haveselskabet/posts/2765831576974566?notif_id=1551803325206811&notif_t=comment_mention

4 thoughts on “Jeg er blevet nomineret til Årets Grønne Profil

 1. Hej Karna
  Tillykke med nomineringen! Hvis du vil op i toppen af vinderfeltet, så tror jeg du skal bruge dit grønne netværk så meget som du kun kan. Desuden udvide det med andre billede- netværk.
  Der er for meget “Matrikel makeover” og “Havestyling” derude, og andre hurtige små nette løsninger! 🙂 Jette G. Skødstrup

  1. Tak. Du har sikkert ret. Jeg vil ikke bruge en masse energi på det – det er jo snart forår, og jeg er så småt igang i haven
   . Men jeg er så heldig, at jeg har artikler i alle de tre numre af Haven, som kommer imens der kan stemmes. Men desværre er mange haveejere mere optaget af prydhave og design, end jeg er.
   Men nu må vi se – foreløbig har redaktøren på Havenyt omtalt det i nyhedsbrevet med et link til, hvor man kan stemme. Så det har nok givet nogle stemmer, tror jeg da.

 2. Jeg stemte på dig i går, nogen havde sat linket ind på Havelyst, hvor jeg kigger ind nu og da. Håber også det er blevet tydeliggjort på Fra Have til Mave, her kigger jeg kun ind, når jeg får notationer og ser ikke altid det nyeste. Jeg er ikke medlem af Haveselskabet.

  1. Tak for at du stemte på mig. Der kan stemmes til 15. juni, så der kommer nok omtale af det også senere. Jeg har også været så heldig, at Heidi, som er redaktør på Havenyt.dk, har omtalt det i Ugens Havenyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge siden, accepterer du brug af cookies.  Læs mere