Haveblog fra 1. april

Haveblog fra 1. april

Min køkkenhave er en stor selvforsyningshave, som dyrkes efter økologiske principper. Hvis du har lyst til at følge med i hvad der sker i min køkkenhave hen over sommeren, så kig forbi fra 1. april, hvor der løbende vil komme nye blogindlæg om livet i min køkkenhave.

Frem til 1. april er jeg fuldt optaget af at være redaktør på Havenyt.dk, hvor jeg lige nu er i gang med at overdrage alle arbejdsopgaver til vores nye redaktør Fanny Møller.

Den 1. april starter jeg som freelance haveskribent, og det giver tid til at skrive om min egen have.

Jeg håber du har lyst til at læse med og måske give nogle kommentarer.

11 thoughts on “Haveblog fra 1. april

 1. Hej Karna

  jeg vil hygge mig med at følge dig her – fint, at du ikke bare “forsvinder” helt 🙂

 2. glæder mig rigtig meget til at følge med i din have, som jeg har fulgt dig gennem mange år på havenyt. Godt du stadig er her 🙂

 3. Kære Karna

  Glæder mig til at følge dig her på bloggen …. Hav en dejlig sommer

 4. Kære Karna.
  Idag er der så en ny redaktør på Havenyt! Jeg håber, det bliver lige så inspirerende at læse Fannys nyhedsbrev, som det har været at åbne dit i de 12 år, jeg har modtaget det! Tak for mange gode input og remindere, som jeg ofte har brugt som “huskeseddel” ? Held og lykke med bloggen.

 5. Glæder mig til at følge en, i mine øjne, sand køkkenhavenørd og måske selv lære endnu mere om økologisk køkkenhave i praksis end jeg allerede har lært af dig på havenyt 🙂

 6. Det er da den bedste nyhed længe, at selv om vi skal undvære dig på havenyt.dk, så vil du berige os med din sande overdådighed af viden og engagement her. Tusind tak for at du vil fortsætte med at dele med os.

  1. Jeg vil rigtig gerne dele min viden med alle danske haveejere. Jeg tror at en dag for dag blog er en god måde at gøre det på. Lige nu er mit problem, at min blog er svær at finde. Men det løser jeg nok.

 7. Kære Karna, hvor blev jeg glad da jeg opdagede du havde startet en blog. Jeg glæder mig til at følge resultatet af alle de nye eksperimenter du nu får tid til at udføre 🙂

  1. Kære Susanne. Jeg er rigtig glad for, at du har lyst til at følge min blog og gerne også komme med dine gode kommentarer.

 8. Hej Karna. Jeg har set flere gange at du skriver om at jorddække. Vi har lige klippet bøgehæk og vil derfor gerne vide om dette kan lægges udenom rosenkål. Og tomaterne, som står op ad en sydmur? Vi er desværre plaget af “dræbersnegle”, så vil dette give dem bedre vilkår? Vh Jette

  1. Jeg har ikke erfaring lige med bøgeafklip, men jeg har brugt liguster og syren under kål. I dag har jeg lagt det under hindbær. Jeg har stort set ingen erfaring med dræbersnegle, men de går jo i dækning fugtige og mørke steder om dagen. Om det er i jorddækket afhænger jo nok af, om det er det bedste sted for dem. Når man bruger jorddække er det sværere at vide, hvor sneglene befinder sig og samle dem. Men jorddækket har mange gode fordele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge siden, accepterer du brug af cookies.  Læs mere