Første salathovede fra drivtunnel

Første salathovede fra drivtunnel

Nu sner det igen derude. Men selv om det hele er dækket af sne og det er koldt, så har jeg nu høstet mit første salathovede i år i drivtunnelen. Salatblade har jeg allerede høstet rigtig mange af, men et salathovede er noget særligt.

Årets første salathovede.
Årets første salathovede. Det er sorten May King.

 

Men desværre fik jeg også noget helt andet med ind sammen med salathovedet.

På det nederste salatblad sad der en snegl - en dræbersnegl. Og ret stor.
På det nederste salatblad sad der en snegl – en dræbersnegl. Og ret stor.

 

Det er nok ikke den sidste snegl, jeg finder i drivtunnelen – her er masser af gemmesteder under salatplanter, asiatiske bladgrønsager, potter m.m. Mine spirende gulerødder forsvinder næsten lige så hurtigt, som der dukker små spirer frem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Hvis du fortsætter med at bruge siden, accepterer du brug af cookies.  Læs mere