Første salathovede fra drivtunnel

Nu sner det igen derude. Men selv om det hele er dækket af sne og det er koldt, så har jeg nu høstet mit første salathovede i år i drivtunnelen. Salatblade har jeg allerede høstet rigtig mange af, men et salathovede er noget særligt.

Årets første salathovede.

Årets første salathovede. Det er sorten May King.

 

Men desværre fik jeg også noget helt andet med ind sammen med salathovedet.

På det nederste salatblad sad der en snegl - en dræbersnegl. Og ret stor.

På det nederste salatblad sad der en snegl – en dræbersnegl. Og ret stor.

 

Det er nok ikke den sidste snegl, jeg finder i drivtunnelen – her er masser af gemmesteder under salatplanter, asiatiske bladgrønsager, potter m.m. Mine spirende gulerødder forsvinder næsten lige så hurtigt, som der dukker små spirer frem.

 

Lignende indlæg om min have

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.